Apparaten en accessoires
Apricot Chicken
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
chicken thigh fillet cut into eighths1000 g
-
fried shallots50 g
-
potato starch20 g
-
dried parsley1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
onion powder1 tsp
-
celery salt½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sea salt1 pinch
-
long grain rice300 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
spring onions/green onions cut into pieces2
-
garlic clove1
-
canned apricot nectar400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh parsley leaves only, finely chopped3 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
393.8 mg
Eiwitten
28.8 g
Calorieën
2078.3 kJ /
496.7 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
4.1 g
Koolhydraten
60.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Retro
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto bolognese
45min
All in one bowl bolognese
40min
Curried sausages
40min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Cottage pie
1u. 30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chooky rice
45min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Filo chicken pie
45min
Tex-Mex chicken casserole
45min