Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)

Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)

4.7 82 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
25 pieces

Ingrediënten

  • red onion
    ½
  • fresh parsley leaves only (approx.½ a bunch )
    30 g
  • garlic cloves
    4
  • beef mince broken into pieces
    500 g
  • roasted pine nuts
    75 g
  • eggs
    2
  • dried currants
    100 g
  • kecap manis
    35 g
  • paprika
    1 tbsp
  • dried chilli flakes
    2 tsp
  • panko breadcrumbs
    100 g
  • sea salt to taste
    1 - 2 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ - 1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 216.5 mg
Eiwitten 5.1 g
Calorieën 442.8 kJ / 105.8 kcal
Vetten 6.6 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 7.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...