Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
TM6 TM5 TM31

Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)

4.7 ( 68 beoordelingen )

Ingrediënten

  • ½ red onion
  • 30 g fresh parsley leaves only (approx.½ a bunch )
  • 4 garlic cloves
  • 500 g beef mince broken into pieces
  • 75 g roasted pine nuts
  • 2 eggs
  • 100 g dried currants
  • 35 g kecap manis
  • 1 tbsp paprika
  • 2 tsp dried chilli flakes
  • 100 g panko breadcrumbs
  • 1 - 2 tsp sea salt to taste
  • ½ - 1 tsp ground black pepper to taste

Voeding
per 1 piece
Calorieën
105.8 kcal / 442.8 kJ
Eiwitten
5.1 g
Vetten
6.6 g
Koolhydraten
7.1 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.8 g
Natrium
216.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten