
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger
- 1 - 2 fresh red chillies deseeded if prefered
- 2 brown onions cut into quarters
- 45 g salted butter
- 20 g curry powder
- 2 tsp ground turmeric
- 2 tsp yellow mustard seeds
- 1000 g beef chuck steak cut into cubes (2 cm)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 20 g raw sugar
- 1 tbsp white vinegar
- 15 g Meat stock paste (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches sea salt to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper to season
- fresh coriander leaves to garnish
- lemon wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 652.1 kcal / 2728.5 kJ
- Eiwitten
- 59.3 g
- Vetten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Natrium
- 1422.1 mg