Creamy chicken curry and rice

Creamy chicken curry and rice

4.8 325 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • basmati rice
    200 g
  • boiling water plus extra to soak
    300 g
  • fresh ginger
    10 g
  • garlic clove
    1
  • fresh long green chillies trimmed and cut into halves, plus extra sliced to garnish (optional)
    1 - 2
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    200 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • tandoori paste (see Tips)
    90 g
  • tomato paste
    30 g
  • sea salt
    1 tsp
  • coconut cream
    270 g
  • ghee
    1 tbsp
  • skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • almond meal (see Tips)
    20 g
  • fresh coriander leaves only, torn into pieces, to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1264.5 mg
Eiwitten 32.3 g
Calorieën 2781.3 kJ / 664.8 kcal
Vetten 33.5 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 17.4 g
Koolhydraten 56.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...