Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g basmati rice
- 300 g boiling water, plus extra to soak
- 10 g fresh ginger
- 1 garlic clove
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves, plus extra sliced to garnish (optional)
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 90 g tandoori paste (see Tips)
- 30 g tomato paste
- 1 tsp sea salt
- 270 g coconut cream
- 1 tbsp ghee
- 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 20 g almond meal (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, torn into pieces, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2781.3 kJ / 664.8 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1264.5 mg
Alternatieve recepten
Quick chicken tikka masala
35min
All in one bowl bolognese
40min
"Marry me" chicken pasta
30min
Creamy beef curry
1h 15min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Curried sausages
40min
Chinese-style chicken
25min
Creamy beef curry and rice
1h 15min
Chilli with rice
50min
Beef and cashew nut yellow curry
25min