Blended mixed vegetable soup
TM6

Blended mixed vegetable soup

4.5 (175 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 25 - 30 g olive oil
  • 170 - 200 g mixed vegetables (e.g. onion, eschalot, leek), cut into pieces (2 cm)
  • 700 - 800 g mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celery, parsnip, peas), cut into pieces
  • 750 - 850 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt

Voeding
per 1 portion
Calorieën
465 kJ / 111 kcal
Eiwitten
2.6 g
Koolhydraten
11.1 g
Vetten
5.4 g
Verzadigd vet
0.9 g
Vezels
3.6 g
Natrium
536.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten