Cream of tomato soup

4.6 245 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • garlic clove
    1
  • onions cut into halves
    50 g
  • butter or olive oil
    30 g
  • fresh tomatoes cut into halves
    700 g
  • tomato paste
    70 g
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • dried oregano or dried mixed herbs
    1 tsp
  • water
    500 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    2 - 4
  • fresh parsley leaves only
    1 sprig

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 912.7 mg
Eiwitten 2.5 g
Calorieën 864.3 kJ / 205.8 kcal
Vetten 16.8 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraten 9.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...