Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 50 g onions, cut into halves
- 30 g butter or olive oil
- 700 g fresh tomatoes, cut into halves
- 70 g tomato paste
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano or dried mixed herbs
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 - 4 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 864.3 kJ / 205.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 912.7 mg
Alternatieve recepten
Tomato and red lentil soup
30 min
Curried carrot and ginger soup
40min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Carrot and coriander soup
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Cream of mushroom soup
20 min
Zucchini soup
25 min
Vegetable soup
35 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 godz. 20 min