Thai green chicken curry
TM6 TM5 TM31

Thai green chicken curry

4.5 (350 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g coconut cream
  • 60 g Thai green curry paste (see Tips)
  • 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
  • 30 - 50 g fish sauce, to taste
  • 1 tsp palm sugar
  • 250 - 300 g fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
  • 80 g canned bamboo shoots, drained
  • 7 fresh kaffir lime leaves
  • fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
  • fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1383 kJ / 329.3 kcal
Eiwitten
27.5 g
Koolhydraten
6.4 g
Vetten
21.2 g
Verzadigd vet
13.8 g
Vezels
2.8 g
Natrium
1848.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten