Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 makrut lime leaves
- 60 - 80 g Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 400 g coconut cream
- 400 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2.5 cm)
- 40 g peanut butter (see Tips)
- 500 - 600 g pork loin, cut into cubes (3 cm) and fat trimmed
- 200 g frozen green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
- cooked rice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1992.5 kJ / 474.4 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 33.2 g
- Verzadigd vet
- 17.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1069 mg
Alternatieve recepten
Quick massaman beef curry
40min
Asian-style pork noodles
1h
Thai green chicken curry
30min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min.
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Chiang Mai noodles
25 min
Layered lamb curry
1h
Lamb saag
1h 30min
Prawn and chicken laksa
40min
Chilli beef with lemon feta
30min
Thai red chicken curry
30min
Thai chilli chicken and basil
30min