Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olive oil
- 600 g beef fillet steak, cut into strips (1 cm x 4 cm)
- 2 pinch ground black pepper
- 1 tsp salt
- 100 g brown onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 30 g water
- 10 g gluten free cornflour
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp English mustard or other strong mustard e.g. Dijon
- 200 g cream
- 50 g pickled gherkins, cut into strips (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2137.6 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 984 mg
Alternatieve recepten
Beef and mushroom stroganoff
40min
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Bolognese sauce
40min
Stir-fry beef bowl
35min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Irish lamb stew
6u. 20min
Creamy honey mustard chicken
1h
Meatloaf
1h 20min
Chicken chasseur
1h 50 min.
Beef "Burgundy"
40min
Beef stew with gnocchi
3u. 15min