Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olive oil
- 600 g beef fillet steak, cut into strips (1 cm x 4 cm)
- 2 pinch ground black pepper
- 1 tsp salt
- 100 g brown onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 30 g water
- 10 g gluten free cornflour
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp English mustard or other strong mustard e.g. Dijon
- 200 g cream
- 50 g pickled gherkins, cut into strips (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2137.6 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 984 mg
Alternatieve recepten
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1sa 40 dk
Bolognese sauce
40 dk
Shepherd's pie
55min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 dk
Chicken with capsicum
45 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 dk
Beef and beer pie
1sa 40 dk
Beef "Burgundy"
40 dk
Apricot chicken risotto
30 dk