Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olive oil
- 600 g beef fillet steak, cut into strips (1 cm x 4 cm)
- 2 pinch ground black pepper
- 1 tsp salt
- 100 g brown onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 30 g water
- 10 g gluten free cornflour
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp English mustard or other strong mustard e.g. Dijon
- 200 g cream
- 50 g pickled gherkins, cut into strips (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2137.6 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 984 mg
Alternatieve recepten
Beef and mushroom stroganoff
40min
Beef stroganoff
35min
Apricot chicken risotto
30min
Stir-fry beef bowl
35min
Chinese pork with vegetables
1u. 20min
Chicken chasseur
1h 50min
Shepherd's pie
55min
Beef and beer pie
1h 40min
Chicken pesto pasta
30min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Sous vide scrambled eggs
35min
Irish lamb stew
6u. 20min