Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g olive oil
- 150 g bacon, cut into small pieces (5 mm)
- 150 g leek, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g water
- 80 g white wine
- 900 g lamb neck fillet (see Tips)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g pearl barley
- 200 g carrots, cut into rounds (approx. 1.5 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2427.9 kJ / 578.1 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1099.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken chasseur
1 godz. 50 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Quick chicken curry
35min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Lamb and fennel ragu
4u. 35min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pea and ham soup
2 godz. 20 min