Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g olive oil
- 150 g bacon, cut into small pieces (5 mm)
- 150 g leek, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g water
- 80 g white wine
- 900 g lamb neck fillet (see Tips)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g pearl barley
- 200 g carrots, cut into rounds (approx. 1.5 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2427.9 kJ / 578.1 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1099.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Mashed potatoes for two
30min
Lamb spezzatino
1h 45 min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Shepherd's pie
55min
Chicken chasseur
1h 50 min
Beef Stroganoff
1h
Lamb stew with couscous
2h 10min
Lamb's fry with bacon
1h 20min
Quick chicken curry
35 Min
Irish stew
1h 30min