Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g frozen green beans, cut into bite-size pieces
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 20 g salted butter
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 60 g pearl barley
- 300 g water
- 150 g carrots, cut into rounds
- 500 - 600 g diced lamb (see Tips)
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1710.4 kJ / 407.3 kcal
- Eiwitten
- 38.1 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 324.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Chorizo and chicken pasta
50min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Shepherd's pie
55min
Irish lamb stew
6h 20min
Beef "Burgundy"
40min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Quick chicken curry
35 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min