Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g frozen green beans, cut into bite-size pieces
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 20 g salted butter
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 60 g pearl barley
- 300 g water
- 150 g carrots, cut into rounds
- 500 - 600 g diced lamb (see Tips)
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1710.4 kJ / 407.3 kcal
- Eiwitten
- 38.1 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 324.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Sausage and butter bean winter stew
25min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Beef stew with buttermilk dumplings
1hod. 40min
Pork and apple cider stew
1hod. 40min
Irish lamb stew
6h 20min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min