Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried black-eyed beans (see Tips)
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 250 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 5 potatoes (approx. 350 g), cut into cubes (3-4 cm)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 300 g cabbage, shredded
- 1 lime, juice only
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- crusty bread, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2325.3 kJ / 553.6 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 1542.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Penne and vegetables
35 Min
Minestrone
40min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Chicken and pesto risoni
35 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Tomato basil chicken stew
35 Min