Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried black-eyed beans (see Tips)
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 250 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 5 potatoes (approx. 350 g), cut into cubes (3-4 cm)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 300 g cabbage, shredded
- 1 lime, juice only
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- crusty bread, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2325.3 kJ / 553.6 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 1542.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and butter bean winter stew
25min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Moroccan chicken with couscous
45 Min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 Std.
One pot pasta with chorizo
35 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.