Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion (approx. 130 g), cut into halves
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, drained
- 40 g olive oil
- 850 - 900 g gravy beef, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g red wine
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fennel seeds
- 2 dried bay leaves
- 50 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- 2 - 3 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)
- 375 g dried pappardelle pasta, cooked, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2947.3 kJ / 701.7 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 90.9 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 12.8 g
- Natrium
- 8991 mg
Alternatieve recepten
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Thai red pork curry
35min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Quick massaman beef curry
40min