Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Eiwitten
- 59.8 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 620.7 mg
Alternatieve recepten
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Beef stroganoff
35 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Mexican cottage pie
1h 30min
Beef ragu
1h 25 min
Shepherd's pie
55 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Pork with black bean sauce
30 min
Lamb spezzatino
1h 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Hunters' stew
1h