Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Eiwitten
- 59.8 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 620.7 mg
Alternatieve recepten
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken cacciatore
50p
Beef stroganoff
35p
Pork and apple cider stew
1h 40 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Beef cobbler with polenta dumplings
1óra 30p
Apricot chicken risotto
30min
Pea and ham soup
2h 20 min
Chorizo and chicken pasta
50p
Chicken, leek and corn pie
1óra 15p
Beef "Burgundy"
40p
Beef ragu
1 godz. 25 min