Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Eiwitten
- 59.8 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 620.7 mg
Alternatieve recepten
Beef stroganoff
35min
Beef ragu
1h 25min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Lamb Moussaka
1h 30min
Pea and ham soup
2h 20min