
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish
- 150 g brown onion cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g duck fat plus an extra 3-4 tbsp to fry (see Tips)
- 1 carrot cut into thin slices (5 mm)
- 100 g streaky bacon cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp dried thyme
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 - 500 g kransky sausages cut into slices on the diagonal (1 cm - see Tips)
- 400 g canned butter beans drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 8 slices bread of choice (approx. 5 mm thickness )
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 749.6 kcal / 3148.3 kJ
- Eiwitten
- 25 g
- Vetten
- 60.6 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vezels
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Natrium
- 1376.7 mg