Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g duck fat, plus an extra 3-4 tbsp to fry (see Tips)
- 1 carrot, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g streaky bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp dried thyme
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 - 500 g kransky sausages, cut into slices on the diagonal (1 cm - see Tips)
- 400 g canned butter beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 8 slices bread of choice (approx. 5 mm thickness )
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3148.3 kJ / 749.6 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 60.6 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 1376.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried sausages and lentils
1h
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Pea and ham soup
2h 20 min
Easy satay chicken
40min
Shepherd's pie
55min
Apricot chicken risotto
30min
Mexican cottage pie
1h 30min
Classic meatloaf
1h 35min
Quick chicken curry
35min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min