Beef Burgundy

Beef Burgundy

4.1 85 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
6 portions

Ingrediënten

  • brown onion cut into halves
    250 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    1 sprig
  • fresh thyme
    1 sprig
  • olive oil
    20 g
  • shortcut bacon rashers cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
    200 g
  • beef chuck steak cut into cubes (3-4 cm)
    800 g
  • plain flour
    1 tbsp
  • dried bay leaf
    1
  • carrots cut into slices (5 mm)
    400 g
  • red Burgundy wine
    250 g
  • salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • button mushrooms brushed clean and cut into halves
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1149.4 mg
Eiwitten 36.4 g
Calorieën 1270.7 kJ / 302.6 kcal
Vetten 9.1 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 8.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...