Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 - 3 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 500 - 600 g chicken tenderloins, cut into halves
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 200 g button mushrooms, cut into quarters
- ½ red capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- ½ green capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- ½ tsp ground paprika
- 50 g sherry
- 200 g thickened cream
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2408.3 kJ / 573.4 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 41.9 g
- Verzadigd vet
- 27.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 267.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butter chicken
55min
Shepherd's pie
55min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken San Fernando
55min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Malva pudding
50 min
Traditional bobotie
1 godz. 30 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min