Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 130 g carrot, cut into pieces
- 60 g celeriac, cut into pieces
- 25 g celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 600 g chicken breast fillets, cut into strips (7 x 3 cm)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g button mushrooms, cut into slices
- 30 g plain flour
- 60 g pouring (whipping) cream
- 30 g butter
- 1 tsp Worcestershire sauce (optional)
- 1 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1335.9 kJ / 318.1 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 618.4 mg
Alternatieve recepten
Meatballs with tomato sauce
40 min.
Shepherd's pie
55 min.
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40 min.
Beef spezzatino
1h 45 min.
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min.
All-in-one 'roast' beef
1h 30 min.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min.
Chicken cacciatore
50 min.
Beef Burgundy
1h 45 min.
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min