Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 400.5 mg
Alternatieve recepten
Layered chicken dinner
1h 45min
Pork fillet with mustard
35 Min
Layered chicken dinner
1h 45min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Meatloaf with red sauce
1 Std. 15 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min
All-in-one chicken dinner
50min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min