Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 400.5 mg
Alternatieve recepten
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 godz. 40 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Meatloaf with red sauce
1h 15 min
Chicken velouté meal
40 min
All-in-one chicken dinner
50 min