All-in-one 'roast' beef

3.2 39 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
6 portions

Ingrediënten

  • dried mushrooms
    20 g
  • boiling water for soaking
  • carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
    1
  • celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
    1
  • brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • beef bolar blade roast cut or trussed into a square shape
    1000 - 1200 g
  • dry white wine
    100 g
  • water plus an extra 1 tbsp (optional)
    100 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
    500 - 600 g
  • cornflour (optional)
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 400.5 mg
Eiwitten 48.9 g
Calorieën 1923.5 kJ / 458 kcal
Vetten 19.5 g
Vezels 10.4 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraten 16.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...