Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 400.5 mg
Alternatieve recepten
Butter chicken
55 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 λεπτ.
Chicken with creamy vegetable sauce
35 λεπτ.
Beef "Burgundy"
40 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Aussie meat pies
2h
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Chicken and cashews
55 min
Beef Burgundy
1ωρ. 45 λεπτ.
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40 min