Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 80 g brown onion, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 220 g leek, white part only, cut into pieces
- 370 g nadine potatoes, cut into pieces
- 8 chicken tenderloins (approx. 400 g)
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 180 g zucchini, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 340 g carrots, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 1 ½ tbsp crème fraîche
- 2 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1340.3 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 426.9 mg
Alternatieve recepten
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5min
Custard
10min
Basic bread
1h 35 min
Beetroot salad
10min
Butter chicken
55min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Meatloaf with red sauce
1 Std. 15 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Mushroom risotto
30min
Quick fruit sorbet
10min
Brazilian cheese puffs
20 Min