Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 80 g brown onion, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 220 g leek, white part only, cut into pieces
- 370 g nadine potatoes, cut into pieces
- 8 chicken tenderloins (approx. 400 g)
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 180 g zucchini, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 340 g carrots, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 1 ½ tbsp crème fraîche
- 2 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1340.3 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 426.9 mg
Alternatieve recepten
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Rice salad
1h
Butter chicken
55min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Custard
10min
Beetroot salad
10min
Mushroom risotto
30 min
Quick fruit sorbet
10min
Béchamel sauce
20 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Meatloaf with red sauce
1 Std. 15 Min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min