
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 80 g brown onion cut into pieces
- 30 g olive oil
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 220 g leek white part only, cut into pieces
- 370 g nadine potatoes cut into pieces
- 8 chicken tenderloins (approx. 400 g)
- 1 sprig fresh tarragon leaves only
- 1 pinch salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 180 g zucchini peeled into tagliatelle (see Tips)
- 340 g carrots peeled into tagliatelle (see Tips)
- 1 ½ tbsp crème fraîche
- 2 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 319 kcal / 1340.3 kJ
- Eiwitten
- 27.3 g
- Vetten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vezels
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Natrium
- 426.9 mg