
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatloaf
- 60 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 500 g topside beef or rump steak, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 2 eggs
- 50 g fresh breadcrumbs
- 1 pinch salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 8 - 10 slices prosciutto
- 2 slices double smoked ham cut into halves
- 90 g mozzarella or Edam, wax removed, cut into cubes (2 cm)
- oil for greasing
Red sauce
- 1 garlic clove
- 180 g brown onion cut into quarters
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 celery stalk cut into pieces
- 40 g olive oil
- 150 g white wine
- 800 g canned whole tomatoes
- 300 g sweet potato cut into pieces (2-3 cm)
- 1 carrot cut into pieces (2-3 cm) (approx. 80 g)
- 1 potato cut into pieces (2-3 cm) (approx. 85 g)
- 1 pinch salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 500 - 800 g mixed vegetables (e.g. beans, potato, carrot), cut into slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 540.8 kcal / 2271.2 kJ
- Eiwitten
- 43.4 g
- Vetten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vezels
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Natrium
- 1050.9 mg