Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g raw beetroot, peeled, cut into quarters (see Tips)
- 100 g carrot, cut into pieces (see Tips)
- ¼ red onion (approx. 45 g)
- 1 green apple (approx. 95 g), cored and cut into quarters
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to taste
- 2 tbsp olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 657.3 kJ / 156.5 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 106 mg
Alternatieve recepten
Vitality truffles
25 min
Broccoli salad
10min
Coleslaw
10min
Mushroom risotto
30 min
Quick fruit sorbet
10min
Beetroot salad
10min
Chunky basil pesto dip
10min
Chicken velouté meal
40 min
Chocolate and anise fruit bark
2 godz. 20 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min