Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g raw beetroot, peeled, cut into quarters (see Tips)
- 100 g carrot, cut into pieces (see Tips)
- ¼ red onion (approx. 45 g)
- 1 green apple (approx. 95 g), cored and cut into quarters
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to taste
- 2 tbsp olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 657.3 kJ / 156.5 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 106 mg
Alternatieve recepten
Coleslaw
10 min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10 min
Chopped vegetable salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Chunky basil pesto dip
10 min
Broccoli salad
10 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Hommus dip
5min