Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust pastry
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g butter, cut into pieces, chilled
- ¼ tsp salt
- 50 - 60 g chilled water
Iced puff pastry
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, cut into pieces, frozen
- 200 g plain flour
- 1 ½ tsp salt
Pie filling
- butter, for greasing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 2 tbsp olive oil
- 1 tbsp cornflour
- 500 g beef fillet, cut into pieces (2 cm)
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp VEGEMITE®
- 100 - 120 g button mushrooms, cut into thin slices
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3277.6 kJ / 780.4 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 55.1 g
- Vetten
- 49.5 g
- Verzadigd vet
- 27.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1385.5 mg
Alternatieve recepten
Rosemary meat pies
3h 30min
ANZAC biscuits
40min
Custard
10 Min
Basic bread
1h 35 min
Butter chicken
55min
Pikelets
35min
Mashed potatoes
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Vanilla slice
26 Std. 5 Min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min