Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- unsalted butter, for greasing
- 60 g blanched almonds
- 100 g gluten free flour mix (see Tips)
- 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 30 g cocoa powder (pure)
- 1 pinch salt
- 100 g soft dark brown sugar
- 2 eggs
- 40 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Sauce
- 100 g soft dark brown sugar
- 20 g cocoa powder (pure)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 150 g water
- 150 g full cream milk
- whipped cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1446.7 kJ / 344.3 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 221.8 mg
Alternatieve recepten
ANZAC biscuits
40min
ANZAC slice
1h 40 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1sa 5 dk
Salted caramel slice
2h 30 min
Peanut butter choc chip slice
1h 15 min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Custard
10min
Buttercream icing
10min
Basic vanilla cake
55min
Gluten free chocolate brownie
45min
Dark chocolate frosting
10min
Pikelets
35min