Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots
- 400 g zucchini, small, unpeeled
- 500 g water
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 315.3 kJ / 75.1 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 58.1 mg
Alternatieve recepten
Bolognaise sauce for two
20min
Cauliflower gratin
1h
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Apple sauce
20min
Chopped vegetable salad
10 dk
Boiled eggs
20min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Rice salad
1h
Yoghurt and fruit popsicles
4 Std.