Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice (approx. 2 oranges)
- 1 ½ tsp salt
- 400 g fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)
- 200 g frozen green peas
- 240 g short dried pasta (e.g. penne)
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1 extra tbsp
- 1 garlic clove (see Tips)
- 30 g salted capers, rinsed
- 80 g pitted black olives
- 1 pinch ground black pepper (optional)
- 1 tbsp lemon juice (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1677.1 kJ / 399.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 935.7 mg
Alternatieve recepten
Pasta with tuna
30 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Penne and vegetables
35min
Rice salad
1h
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Vitality truffles
25min
Tomato basil chicken stew
35min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Savoury crêpes
45 min