Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice (approx. 2 oranges)
- 1 ½ tsp salt
- 400 g fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)
- 200 g frozen green peas
- 240 g short dried pasta (e.g. penne)
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1 extra tbsp
- 1 garlic clove (see Tips)
- 30 g salted capers, rinsed
- 80 g pitted black olives
- 1 pinch ground black pepper (optional)
- 1 tbsp lemon juice (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1677.1 kJ / 399.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 935.7 mg
Alternatieve recepten
Minestrone
40 Min
Pasta with tuna
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Vegetable soup
35 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Crab linguine
30 Min
Mushroom risotto
30 Min
Rice salad
1 Std.
Cream of mushroom soup
20 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min