Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice (approx. 2 oranges)
- 1 ½ tsp salt
- 400 g fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)
- 200 g frozen green peas
- 240 g short dried pasta (e.g. penne)
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1 extra tbsp
- 1 garlic clove (see Tips)
- 30 g salted capers, rinsed
- 80 g pitted black olives
- 1 pinch ground black pepper (optional)
- 1 tbsp lemon juice (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1677.1 kJ / 399.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 935.7 mg
Alternatieve recepten
Chicken cacciatore
50min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 Min
Mushroom risotto
30min
Cauliflower gratin
1 godz.
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Pasta with tuna
30min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Rice salad
1 godz.