Thai-style fish cakes

3.5 67 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
18 pieces

Ingrediënten

  • oil for greasing
  • fresh kaffir lime leaves stalks removed
    4
  • fresh green beans trimmed, cut into halves
    100 g
  • spring onions/shallots trimmed, cut into pieces
    2
  • white fish fillets (e.g. snapper, ling, barramundi), cut into pieces (3-4 cm)
    600 g
  • Thai red curry paste (see Tips)
    100 g
  • coconut cream
    60 g
  • egg white
    1
  • water plus extra as needed
    500 g
  • fresh coriander leaves for garnishing
  • fresh long red chilli thinly sliced, for garnishing
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 109.4 mg
Eiwitten 22.1 g
Calorieën 749.5 kJ / 178.5 kcal
Vetten 8.5 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 3.1 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...