Apparaten en accessoires
Thai-style fish cakes
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
18 pieces
Ingrediënten
-
oil for greasing
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed4
-
fresh green beans trimmed, cut into halves100 g
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces2
-
white fish fillets (e.g. snapper, ling, barramundi), cut into pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste (see Tips)100 g
-
coconut cream60 g
-
egg white1
-
water plus extra as needed500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
fresh long red chilli thinly sliced, for garnishing1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
109.4 mg
Eiwitten
22.1 g
Calorieën
749.5 kJ /
178.5 kcal
Vetten
8.5 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Thai red chicken curry
30 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Butter chicken
55 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Basil pesto
10 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Thai green chicken curry
30 min