Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 1035.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai-style fish cakes
30 min
Pea and ham soup
2sa 20 dk
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
White fish and lemon risotto
30 min
Hearty seafood chowder
45 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Prawn and saffron risotto
30 min
Chicken and sweet corn soup
30 min