Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 1035.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White fish and lemon risotto
30 dk
Chicken and sweet corn soup
30 dk
Hearty seafood chowder
45min
Lamb and barley soup
50min
Prawn and saffron risotto
30 dk
Hearty seafood chowder
1h
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Cream of mushroom soup
20min
Pea and ham soup
2h 20min