Cream of mushroom soup

4.2 257 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • button mushrooms cut into halves
    400 g
  • water
    500 - 550 g
  • milk
    200 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • plain flour
    50 g
  • salt (optional)
    ½ tsp
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • fresh parsley leaves only
    4 sprigs
  • cream cheese (optional)
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 573.9 mg
Eiwitten 6.5 g
Calorieën 742.6 kJ / 176.8 kcal
Vetten 10.3 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 6.4 g
Koolhydraten 12.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...