Chinese-style stir-fried vegetables

Chinese-style stir-fried vegetables

4.6 342 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh long red chilli deseeded if preferred
    1
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled, to taste
    1 - 2 cm
  • peanut oil
    30 g
  • mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed
    500 g
  • salt to taste
    1 pinch
  • oyster sauce or soy sauce
    1 - 2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 172.8 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 466.1 kJ / 111 kcal
Vetten 7.8 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 5.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...