Eggs with coconut curry sauce

Eggs with coconut curry sauce

3.9 80 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • water
    400 g
  • eggs room temperature (see Tips)
    8
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    5 cm
  • fresh long red chillies trimmed and cut into halves
    2
  • ghee (see Tips)
    20 g
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • garam masala
    1 tsp
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • coconut milk
    400 g
  • fried shallots to serve
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 776.1 mg
Eiwitten 17.7 g
Calorieën 1624.6 kJ / 386.8 kcal
Vetten 32.1 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 19.5 g
Koolhydraten 6.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...