Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 8 eggs, room temperature (see Tips)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 20 g ghee (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp garam masala
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g coconut milk
- fried shallots, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1624.6 kJ / 386.8 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 776.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Biryani
1h 25min
Thai noodle and seafood salad
50min
Pulse and pumpkin curry
30min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Pittu
3h
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Sambal oelek
20min
Ala hodi (Potato curry)
40min