Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 8 eggs, room temperature (see Tips)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 20 g ghee (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp garam masala
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g coconut milk
- fried shallots, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1624.6 kJ / 386.8 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 776.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Rogani kumbh
45min
Vada
2 godz. 35 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Gobi masala
30 min
Potato karakari
50 min
Ala hodi (Potato curry)
40min