Apparaten en accessoires
Asian master stock
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 45min
1607 g
Ingrediënten
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1607 g
Natrium
9348.8 mg
Eiwitten
115.7 g
Calorieën
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Vetten
80.3 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
24.7 g
Koolhydraten
15.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Blade Cover Basics
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Asian chicken noodle soup
1u. 35min
Chrysanthemum Tofu Soup
2u. 10min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Sous-Vide Herbal Chicken
4u. 15min
Liquid beef stock
3u. 20min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1u. 5min
Chicken banh mi
4u. 35min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51u. 35min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1u. 5min
Char siew sauce
10min
Chocolate and strawberry domes
51u.