Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g white rice
- water, for soaking
- 100 g dried mung beans (see Tips)
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 60 g fish sauce
- 60 g white vinegar
- 125 g unsweetened coconut water
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tbsp lime juice
Pork and prawn filling
- 500 g water
- 200 - 250 g boneless skinless pork belly
- 150 g peeled raw prawns
- 1 pinch salt
Crêpes
- 300 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 50 g coconut cream
- oil, for frying
- ½ brown onion, cut into slices
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 200 g fresh bean sprouts
- 6 - 8 lettuce leaves
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh mint leaves, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1351.3 kJ / 321.7 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 910.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wonton soup
1h
Vietnamese mixed meat pho
1h 50 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Char siew sauce
10 min
Gado gado
1h
Prawn wontons
2h
Asian cucumber salad
10 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Wonton soup (pork)
45min