Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g white rice
- water, for soaking
- 100 g dried mung beans (see Tips)
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 60 g fish sauce
- 60 g white vinegar
- 125 g unsweetened coconut water
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tbsp lime juice
Pork and prawn filling
- 500 g water
- 200 - 250 g boneless skinless pork belly
- 150 g peeled raw prawns
- 1 pinch salt
Crêpes
- 300 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 50 g coconut cream
- oil, for frying
- ½ brown onion, cut into slices
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 200 g fresh bean sprouts
- 6 - 8 lettuce leaves
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh mint leaves, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1351.3 kJ / 321.7 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 910.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork belly ramen
4h 10min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Char siu bao pork buns
6h 35 min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Prawn wontons
2h
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Turmeric lime chicken skewers
1 Std. 30 Min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h