Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g dark soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 20 g fish sauce
- 270 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (2 cm)
- 480 g chicken winglets (approx. 4 winglets)
- 4 sprigs fresh coriander, roots trimmed and stalks; leaves reserved, for garnishing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (3 mm)
- 1250 g water
- 3 eggs, whole
- 150 g fresh ramen noodles
- 200 g Chinese broccoli (gai lan), trimmed, cut into pieces (2 cm)
- boiling water, for soaking
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut on the diagonal, to serve
- dried chilli flakes, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1631.7 kJ / 388.5 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1149.6 mg
Alternatieve recepten
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Wonton soup
1h
Pad Thai noodles with prawns
30min
Thai chicken wraps
40min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Crispy rice paper rolls
40min
Peking-style duck pancakes
8h 50 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Miso chicken and rice
1h 30min
Pork san choy bau
25 分钟