Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g dark soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 20 g fish sauce
- 270 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (2 cm)
- 480 g chicken winglets (approx. 4 winglets)
- 4 sprigs fresh coriander, roots trimmed and stalks; leaves reserved, for garnishing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (3 mm)
- 1250 g water
- 3 eggs, whole
- 150 g fresh ramen noodles
- 200 g Chinese broccoli (gai lan), trimmed, cut into pieces (2 cm)
- boiling water, for soaking
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut on the diagonal, to serve
- dried chilli flakes, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1631.7 kJ / 388.5 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1149.6 mg
Alternatieve recepten
Hoisin pork bowl
30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Korean beef bowl
1h 10 min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 godz. 20 min
Asian nachos
40 min
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min