Compatibele versies
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 472.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kung Pao chicken
1h 30min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Pork san choy bau
25 min
Coconut poached chicken salad
45min
Thai beef salad
1h 15 min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Coconut turmeric fish curry
40min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Wonton soup (pork)
45min