Compatibele versies
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 472.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Pork belly ramen
4h 10min
Chicken and almond stir-fry
30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1小时 15 分钟
Kung Pao chicken
1h 30min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Prawn balls with pickled vegetables
1小时 15 分钟
Turmeric fried chicken
13h 10min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min