Compatibele versies
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 472.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Pork and prawn dumplings
55min
Thai beef salad
1小时 20 分钟
Pork san choy bau
25min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Wonton soup (pork)
45 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 godz. 20 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min