Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Taco shells
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried chilli flakes (optional)
Avocado lime sauce
- 1 bunch fresh coriander, leaves and stems only, cut into thirds (approx. 40 g)
- 80 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 tbsp freshly squeezed lime juice
- ½ avocado, flesh only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
Assembly
- 350 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 1 - 2 tsp taco seasoning (see Tips)
- ¼ iceberg lettuce, shredded or 100 g red cabbage
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1807.2 kJ / 430.3 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1129.7 mg
Alternatieve recepten
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 Min
Gyoza meatballs
35min
Chilli crab pasta
35min
Asian nachos
40min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Tuna poke bowl
1h
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min