Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Taco shells
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried chilli flakes (optional)
Avocado lime sauce
- 1 bunch fresh coriander, leaves and stems only, cut into thirds (approx. 40 g)
- 80 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 tbsp freshly squeezed lime juice
- ½ avocado, flesh only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
Assembly
- 350 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 1 - 2 tsp taco seasoning (see Tips)
- ¼ iceberg lettuce, shredded or 100 g red cabbage
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1807.2 kJ / 430.3 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1129.7 mg
Alternatieve recepten
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Coconut poached chicken salad
45min
Miso salmon broth
40min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Hoisin pork bowl
30min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Turkey taco salad bowl
15min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Prawn saganaki with feta
35min
Oysters Mignonette
5min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min