Apparaten en accessoires
Flank steak with horseradish cream sauce
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
708.4 mg
Eiwitten
71.8 g
Calorieën
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Vetten
60.2 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
18.2 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Beef fajitas
30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 35 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 Min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 Std. 10 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Chipotle Caesar Salad
30 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.