Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Eiwitten
- 71.8 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 60.2 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 708.4 mg
Alternatieve recepten
Seared steak and rocket salad
20 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Champagne poached chicken terrine
1h 30 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Middle Eastern planked salmon
1h 40 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min