Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Eiwitten
- 71.8 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 60.2 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 708.4 mg
Alternatieve recepten
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4hod. 20min
Green egg whites and ham omelette
35min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Bourbon pork ribs
5h 50min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Prawn salad with horseradish cream
1h