Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
- 2 pinches salt, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
- 200 g crème fraîche
- 2 - 3 tsp wholegrain mustard
Pangrattato
- 20 g olive oil
- 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
- 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
- 60 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1356.6 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 452.4 mg
Alternatieve recepten
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 Std. 30 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Mixed tomato and labne salad
24h 20 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Caprese hasselback chicken
40min
Steamed greens with lemon feta
20 dk
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Linguine with salmon and herbs
25min