Grilled potato salad with pangrattato

Grilled potato salad with pangrattato

4.9 53 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • water
    500 g
  • kipfler potatoes unpeeled and cut into halves (see Tips)
    1000 g
  • salt plus extra to season
    2 pinches
  • olive oil for drizzling
  • ground black pepper plus extra to season
    2 pinches
  • fresh dill fronds only (see Tips)
    3 sprigs
  • crème fraîche
    200 g
  • wholegrain mustard
    2 - 3 tsp
Pangrattato
  • olive oil
    20 g
  • day-old bread torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
    40 g
  • pancetta cut into pieces (see Tips)
    100 g
  • rocket
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 452.4 mg
Eiwitten 10.9 g
Calorieën 1356.6 kJ / 323 kcal
Vetten 20.5 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 9.7 g
Koolhydraten 22.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...