Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
- 2 pinches salt, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
- 200 g crème fraîche
- 2 - 3 tsp wholegrain mustard
Pangrattato
- 20 g olive oil
- 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
- 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
- 60 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1356.6 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 452.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Spinach and chorizo filo pies
45min
Berry and cream filo stacks
30min
Chipotle bean and corn salad
40 Min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Chilli raita potato salad
55 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1u. 45min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1u. 30min
Sticky chicken
24h 35min
Zingy avocado and lime dip
10min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1u. 5min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40 min