Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- unsalted butter, for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes, cut into halves, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1917.5 kJ / 456.5 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 38.2 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1036.1 mg
Alternatieve recepten
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Romesco dip
10min
Gin and lime pie
3h 10 min.
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Prawn and saffron risotto
30min
Chilli mussels with risoni
35min
Scallops with pea purée
25min
Gougères
55min