Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce

Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce

4.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 10min
2 portions

Ingrediënten

Panna cotta
  • unsalted butter for greasing
  • gold strength gelatine leaves
    2
  • cold water for soaking
  • pouring (whipping) cream
    140 g
  • full cream milk
    50 g
  • wasabi paste
    2 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • yuzu juice (see Tips)
    2 tsp
  • sea salt
    ½ tsp
Prawns
  • cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
    6
  • fresh chives finely chopped
    10 sprigs
  • fresh chervil finely chopped (optional)
    10 sprigs
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • sea salt to season
  • fresh ground black pepper to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
  • yuzu juice (see Tips)
    60 g
  • xanthan gum
    ¼ tsp
  • red grapes cut into halves, to serve
    5

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Natrium 1036.1 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 1917.5 kJ / 456.5 kcal
Vetten 38.2 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 19.7 g
Koolhydraten 10.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...