Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- unsalted butter, for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes, cut into halves, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1917.5 kJ / 456.5 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 38.2 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1036.1 mg
Alternatieve recepten
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Beurre blanc
15 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20 min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Seafood panzanella
1 Std.
Zesty avocado with crab
10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Beetroot and tequila cured salmon
24ωρ. 20 λεπτ.
Pâtè with Riesling
3u.
Mixed mushroom pâté
1h 25 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min