Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- unsalted butter, for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes, cut into halves, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1917.5 kJ / 456.5 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 38.2 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1036.1 mg
Alternatieve recepten
Pâtè with Riesling
3 godz.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Chicken and port pâté
1h 30min
White balsamic reduction
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5 min
Scallops with pea purée
25 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Gin and lime pie
3h 10min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Chocolate volcanos
55min
Duck and cherry salad
45min