Apparaten en accessoires
Tapenade
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
280 g
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 gram
Natrium
816 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
675 kJ /
160.5 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
1.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chunky basil pesto dip
10min
Baba Ganoush
1u.
Lemon and caper aioli
15min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6u. 30min
Traditional hommus
25u. 5min
Taramasalata
15min
Kvass fermented beetroot salad
168u. 15min
Fermented beetroot and apple salsa
72u.
Fennel, date and nut bread
1u. 15min
Sundried tomato hommus with crackers
1u. 15min
Muhamara dip
30min
Polenta
25min