Apparaten en accessoires
Tapenade
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
280 g
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 gram
Natrium
816 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
675 kJ /
160.5 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
1.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mulled white wine
15min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4u. 15min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Chicken and port pâté
1u. 30min
Mixed mushroom pâté
1u. 25min
Baba ghanoush
1u.
Buckwheat mushroom tartlets
1u. 45min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3u. 55min
Salmon niçoise salad
35min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Herbed lavosh
55min
Mushroom pâté
1u. 15min