Apparaten en accessoires
Tapenade
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
280 g
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 gram
Natrium
816 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
675 kJ /
160.5 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
1.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Polenta
25min
Rosemary and bacon stuffed onions
1u. 50min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1u. 45min
Tahini
20min
Basil oil
10min
Taramasalata
15min
Zucchini tortillas with falafel
25u. 30min
Beurre blanc
15min
Tarator (tahini dip)
5min
White bean purée and anchovy on crostini
45min