Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 - 2 sprigs fresh oregano, leaves only, to taste
- 300 g pitted Kalamata olives
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 20 - 30 g extra virgin olive oil, for covering tapenade
- Voeding
- per 50 gram
- Calorieën
- 675 kJ / 160.5 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 816 mg
Alternatieve recepten
Parmesan gelato
4h 30min
Olive and fennel grissini
25 Std. 30 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35 min
Caesar salad dressing
10 Min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 Std.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Lemon Chermoula Marinade
15 Min
Romesco dip
10 Min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Crispy bread with tapenade
45min
Goat's cheese
18h