Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Savoury egg custard
- 4 eggs
- 100 g full cream milk
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Spinach potato soup
- 80 g brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 40 g celeriac
- 100 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 200 - 250 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
- 80 g leeks, white part only, cut into slices (1 cm)
- 800 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
-
250
g fresh spinach leaves
of 250 g frozen spinach leaves, defrosted - 80 g thickened cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 797 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Curried carrot and ginger soup
40 dk
Cucumber soup
25 dk
Green goodness soup
10 dk
Carrot and coriander soup
30 dk
Cream of mushroom soup
20 dk
Zucchini soup
25 dk
Beetroot soup (gut health)
40 dk
Broccoli almond soup
30 dk
Thai green broccoli and spinach soup
25 dk
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 dk
Broccoli soup with sage oil
30 dk