Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g rice
- 1 - 2 pieces lemon zest or orange zest (5 x 2 cm)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 450 g carrots, cut into pieces
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into halves, to taste
- 400 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g full cream milk
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 ½ tsp ground black pepper
- 70 g butter
- 5 sprigs fresh coriander, roots and stems included, plus extra leaves for garnishing
- 300 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1548 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 772.3 mg
Alternatieve recepten
Hearty seven vegetable soup
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Vegetable soup
35min
Indian spiced sweet potato soup
25min
Spicy cauliflower soup
20min
Broccoli soup with sage oil
30min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Tomato and red lentil soup
30min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Creamy tomato and basil soup
30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Cream of tomato soup
25min