Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g rice
- 1 - 2 pieces lemon zest or orange zest (5 x 2 cm)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 450 g carrots, cut into pieces
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into halves, to taste
- 400 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g full cream milk
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 ½ tsp ground black pepper
- 70 g butter
- 5 sprigs fresh coriander, roots and stems included, plus extra leaves for garnishing
- 300 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1548 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 772.3 mg
Alternatieve recepten
Tomato and red lentil soup
30 Min
Curried carrot and ginger soup
40min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Cream of mushroom soup
20 Min
Zucchini soup
25 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Vegetable soup
35 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Indian spiced sweet potato soup
25 Min
Mushroom soup
30 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min