Broccoli and blue cheese soup

Broccoli and blue cheese soup

3.6 50 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

Macadamia and Parmesan biscuits
  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    70 g
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • roasted salted macadamia nuts
    70 g
  • butter softened
    50 g
  • plain flour
    100 g
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
Broccoli and blue cheese soup
  • cheddar cheese cut into cubes (3 cm)
    50 g
  • broccoli cut into florets
    250 g
  • water
    300 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • full cream milk
    300 g
  • plain flour
    1 tbsp
  • blue cheese crumbled
    50 - 60 g
  • ground black pepper to serve
    1 - 2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1604 mg
Eiwitten 21.8 g
Calorieën 2369.3 kJ / 564.1 kcal
Vetten 40.2 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 18.8 g
Koolhydraten 27.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...