Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia and Parmesan biscuits
- 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 70 g roasted salted macadamia nuts
- 50 g butter, softened
- 100 g plain flour
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Broccoli and blue cheese soup
- 50 g cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
- 250 g broccoli, cut into florets
- 300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g full cream milk
- 1 tbsp plain flour
- 50 - 60 g blue cheese, crumbled
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2369.3 kJ / 564.1 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 40.2 g
- Verzadigd vet
- 18.8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1604 mg
Alternatieve recepten
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Zucchini soup
25min
Cucumber soup
25min
Carrot and coriander soup
30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Spiralised vegetable soup
9h
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Cream of mushroom soup
20 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Cream of tomato soup
25min