Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olive oil
- 2 tbsp lemon juice
- ½ tsp salt
- 24 raw prawns, peeled and deveined
- 80 g brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 500 g cucumbers, cut into pieces
- 1 lemon, cut into slices, each slice quartered
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g full cream milk
- 40 g plain flour
- 2 tbsp fresh dill, leaves only (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 733 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Carrot and coriander soup
30min
Cod with citrus butter
40min
Lamb stew with couscous
2 godz. 10 min
Sardines with tomato couscous
55min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Hot and sour prawn soup
45 Min
Apple and cucumber relish
10 Min