Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 200 g basmati rice
- 500 - 700 g asparagus
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon sabayon sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Rice salad
1 godz.
Planked Amaretto peaches with ricotta
Geen beoordelingen
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Garlic mushrooms
25min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Asparagus and pea omelette
20min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Spiralised vegetable soup
9 Std.