Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 200 g basmati rice
- 500 - 700 g asparagus
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon sabayon sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Baked pâté
3h
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Beetroot risotto
35min
Lentil and mint salad
3h 55min
Creamed spinach
15 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Eggplant involtini with risotto
1h 55 min
Asparagus and pea omelette
20 min