Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 200 g basmati rice
- 500 - 700 g asparagus
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon sabayon sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Squid and Shrimp Risotto
1h
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Geen beoordelingen
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Crispy bread with tapenade
45min
Savoury crêpes
45min
Ratatouille
40min
Stuffed tomatoes
50min
Cooking split green peas
45min
Peas and jamon
40min