Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts

Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts

4.5 22 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

Polenta
  • fresh portobello mushrooms
    6
  • water
    240 g
  • full cream milk
    220 g
  • olive oil
    2 tsp
  • dried bay leaves
    2
  • dried thyme
    ½ tsp
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • polenta (see Tips)
    100 g
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • mascarpone cheese
    100 g
Caramelised onion and Brussels sprouts
  • Brussels sprouts cut into halves
    8
  • garlic clove
    1
  • red onion cut into halves
    120 g
  • unsalted butter
    20 g
  • dark brown sugar
    1 tbsp
  • balsamic vinegar
    1 tbsp
  • sea salt
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 488.2 mg
Eiwitten 9.7 g
Calorieën 919.7 kJ / 219 kcal
Vetten 10.9 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 17.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...