Compatibele versies
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 488.2 mg
Alternatieve recepten
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Cauliflower buffalo bites
35min
Zoodles with broccoli pesto
30 min
Blue cheese tofu dressing
5min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Mushroom stroganoff
20 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 Std. 20 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min