Compatibele versies
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 488.2 mg
Alternatieve recepten
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10 min
Mediterranean capsicums
2h
Mushroom stroganoff
20min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1sa 25 dk
Broccoli soup with sage oil
30 min
Eggplant involtini with risotto
1u. 55min
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
1h 30min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Spinach and artichoke penne
1h 5min