Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
TM6 TM5 TM31

Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts

4.5 (22 beoordelingen)

Ingrediënten

Polenta

  • 6 fresh portobello mushrooms
  • 240 g water
  • 220 g full cream milk
  • 2 tsp olive oil
  • 2 dried bay leaves
  • ½ tsp dried thyme
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g polenta (see Tips)
  • 1 - 2 pinches sea salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 100 g mascarpone cheese

Caramelised onion and Brussels sprouts

  • 8 Brussels sprouts, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 120 g red onion, cut into halves
  • 20 g unsalted butter
  • 1 tbsp dark brown sugar
  • 1 tbsp balsamic vinegar
  • ½ tsp sea salt

Voeding
per 1 portion
Calorieën
919.7 kJ / 219 kcal
Eiwitten
9.7 g
Koolhydraten
17.9 g
Vetten
10.9 g
Verzadigd vet
6 g
Vezels
3.4 g
Natrium
488.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten