Apparaten en accessoires
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Crêpe mixture
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Filling
-
sauerkraut500 g
-
water1000 g
-
oil plus extra for frying1 tbsp
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
button mushrooms cut into halves500 g
-
sea salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 1 ½ tsp
-
breadcrumbs120 g
-
butter for frying2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
1693.8 mg
Eiwitten
21.3 g
Calorieën
2823.5 kJ /
672.3 kcal
Vetten
25.6 g
Vezels
10.5 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
83.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1u. 20min
Sunday morning breakky bake
1u. 15min
Pierogi (Cheese dumplings)
1u. 30min
Cashew bread French toast
1u. 40min
Hunters' stew
1u.
Sauerkraut soup
50min
Baked pâté
3u.
Lentil and pumpkin pot pies
1u. 25min
Pizza dough with a trio of toppings
2u. 10min
Italian Easter bread
3u. 50min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Leek and cheddar pudding
1u. 20min