Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red onion, cut into halves, vertically
- 2 cucumber (approx. 400 g each), unpeeled, trimmed and cut into halves lengthwise
- 50 g roasted salted peanut
- 1 garlic clove
- 40 g freshly squeezed lime juice
- 20 g fish sauce
- 20 g white sugar
- 30 g grapeseed oil
- 1 fresh chilli, deseeded and cut into thin slices (2 mm)
- ½ tsp sea salt
- 10 g fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 863.7 kJ / 206.4 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 636.3 mg
Alternatieve recepten
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Tandoori chicken
45 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Chilli with corn bread
50min
Korean Bo ssam
29h 20min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min