Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g raw beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 100 g carrot, cut into pieces (see Tips)
- ¼ red onion (approx. 45 g)
- 1 green apple (approx. 95 g), cored and cut into quarters
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to taste
- 2 tbsp olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 642.2 kJ / 152.9 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 102.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fruity dream (TM6)
10min
Celery leaf gremolata
5 Min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Vegetable stock paste
30min
Beetroot salad
10min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Brown rice salad
40min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min