Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g raw beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 100 g carrot, cut into pieces (see Tips)
- ¼ red onion (approx. 45 g)
- 1 green apple (approx. 95 g), cored and cut into quarters
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to taste
- 2 tbsp olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 642.2 kJ / 152.9 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 102.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Fruity dream (TM6)
10 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Broccoli salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Vegetable stock paste
30 Min
Beetroot salad
10 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Hommus dip
5 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min