Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g dry white wine, to taste
- 500 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g penne pasta
- 425 g canned tuna in springwater, drained
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2220 kJ / 528.6 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 56.1 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 722.4 mg
Alternatieve recepten
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
Penne and vegetables
35 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Tortellini soup
20 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Risoni with salmon and spinach
25min
Tuna mornay
45min